Fie ca e vara sau iarna, mainile raman cea mai expusa parte a corpului nostru, iar o manichiura impecabila spune numai lucruri bune despre cine suntem. Unghiile necesita o atentie deosebita ca sa ramana sanatoase si frumoase, iar ingrijirea lor trebuie facuta de personal specializat. Specialistii SUNGATE SOLARIUM STUDIO le pot oferi unghiilor ingrijirea de care au neovie, pornind de la tratarea cuticulelor, la tratamente anti-rupere si igienizare.

Nici pedichiura nu poate fi ignorata, in special in sezonul cald, atunci cand renuntam la incaltamitea care acopera intreg piciorul. Pe langa stratul de luciu si culoare conferit de oja, este necesara indepartarea stratului de piele moarta de pe talpa si calcaie si taierea si igienizarea unghiilor, in special in cazul persoanelor care sufera de afectiuni precum unghiile incarnate.

Poti opta pentru o manichiura si pedichiura simpla, cu oja clasica, sau, in cazul in care ai unghiile fragile le poti proteja cu gel. Pentru persoanele care nu au timp sa viziteze salonul foarte des, oja semipermanenta reprezinta o solutie perfecta. Oferim si servicii de manichiura si pedichiura clasica sau SPA, unghii french si realizam modele speciale pe unghii.