Extensiile de gene fir cu fir au devenit un adevarat Must Have in ziua de astazi, oferind un maxim de confort, rezistenta mare si un aspect frumos 24/24h. Dar se intalnesc si cazuri in care aceasta metoda de aplicare a genelor poate fi nepotrivita pentru unele persoane.
Persoanelor care le este interzisa aplicarea extensiilor de gene fir cu fir:
– Doamnele care au conjuctivita sau au intampinat aceasta problema, sau alta infectie, repetat in trecut. Din pacate vaporii de adeziv pot declansa si excita o noua reactie de conjuctivita, in acest caz genele false trebuie indepartate si de aplicat un tratament prescris de doctorul oftamolog.
– Doamnele care au suferit interventie chirurgicala in zona ochilor in ultimele 6 luni. Dupa interventii zona ochilor devine foarte sensibila si poate aparea o reactie alergica, dar nu este o regula.
– Blefarita scumoasa sau ”matreata intre gene” se formeaza la baza genelor iar cauza este seboreea. Nu se trateaza cu antibiotice pentru ca nu este o infectie ci o boala, care trebuie ingrijita corespunzator si se agraveaza primavara si toamna. Daca nu se ingrijeste, aceste cojite se inmultesc si duc la pierderea genelor naturale. In acest caz nu va recomandam sa va aplicati extensii de gene fir cu fir. Daca se depisteaza in timpul purtarii genelor ca aveti blefarita, va trebui sa renuntati la aceasta metoda. Aceasta boala se trateaza cu un masaj special al ochilor si cu atentie maxima la igiena ochilor.
– In cazul sindromului ochiului uscat procedura nu este strict interzisa daca se vor folosi lacrimi artificiale. Nu exista riscul ca adezivul sa nimereasca in ochi, insa vaporii de adeziv pot provoca leziuni la suprafata corneei. Sindromul ochiului uscat este asociat adesea cu anumite activităţi, ca statul in faţa ecranului calculatorului sau cititul. Majoritatea resimt nu numai senzaţia ochiului uscat, dar şi oboseală, iritaţie sau durere. Lacrimile artificiale vor forma un strat protector, astfel ca procedura sa nu fie nociva, dar o inrosire usoara dupa procedura va fi un lucru normal.
– Doamnele care au diverse alergii. Nu este o regula ca de la extensii de gene faceti alergie, dar acest risc exista. Riscul este mai mare in perioadele sezoniere in care se accentuaza alergia si in cazul in care imunitatea este scazuta. In acest caz solutia ideala ar fi sa folositi in timpul procedurii un adeziv 100% hipoalergenic, insa rezistenta lui va fi foarte mica, maxim 2 saptamani.
Atentie! Sfatul echipei Sungate Solarium Studio este sa ingrijiti zona ochilor corect in timpul purtarii extensiilor de gene! Igiena este cea mai importanta, nerespectarea acesteia poate duce la sensibilizarea ochilor dvs. Unul din cei mai nocivi factori sunt acumularea rizidurilor de machiaj intre genele naturale, care nu sunt altceva decat bacterii. Din momentul in care ochii vor deveni foarte sensibili, va trebui sa renuntati la procedura.
SFAT! Extensiile de gene trebuie spalate usor cu apa, in directia cresterii genelor. Aceasta va indeparta acele riziduri si bacteriile. Demachierea cu demachiantele pe baza de apa se face zilnic, pentru a indeparta machiajul si sebumul de pe pleoapa ( care este cauza multor boli si infectii).