Sari la conținut

Cum să ai păr lung și bogat peste noapte! Trucurile vedetelor de la Hollywood

Clebritățile de peste hotare reușesc întotdeauna să ne impresioneze cu lookul lor perfect pe care îl afișează pe covorul roșu. Este aproape imposibil să nu ne întrebăm care sunt secretele lor beauty. Dar mai ales cum reușesc oare să aibă o podoabă capilară fără cusur, așa cum este cazul superbei cântărețe Cheryl Cole, una dintre cele mai cunoscute vedete internaționale. Trucul ei? Apelează deseori la extensiile din păr natural pentru a oferi un plus de volum, obținând astfel peste noapte o podoabă capilară mai lungă și mai bogată.

Nu mai tânji după părul frumos al vedetelor de la Hollywood, ci îndeplinește-ți și tu acest vis. Specialiștii de la Sungate Solarium Studio sunt maeștri în aplicarea extensiilor Tape-on, cel mai popular produs în domeniu la ora actuală în lume.

Descoperă mai jos care sunt avantajele extensiilor Tape-on, ce presupune aplicarea lor și la ce preț le poți avea chiar tu!

Care sunt avantajele extensiilor de păr de tip Tape-on?

Extensiile de tip Tape-on sunt realizate din păr natural 100%, astfel că vei uita că le ai aplicate atunci când îți vei admira podoaba capilară. Un alt plus al lor este că se atașează cu ajutorul unor benzi adezive. Banda transparentă prin care sunt unite la capăt permite observarea scalpului, astfel că cei din jur nu își vor da seama că ai extensii aplicate.

Discreția este unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor extensii de păr, dar lista nu se încheie aici. Ele sunt extrem de confortabile, astfel că purtarea lor nu te va incomoda nicio clipă. De asemenea, te poți coafa și vopsi fără să îți faci niciun fel de problemă în privința lor, având în vedere că sunt fabricate din păr natural.

extensii tape-on

Tehnica lor de aplicare nu este una invazivă, astfel că nu trebuie să îți faci griji în privința firelor tale de păr, pentru că nu vor fi afectate. Iar dacă te întrebi cât timp le poți ține în păr, află că te poți bucura de farmecul lor vreme de două luni.

Tot ce trebuie să știi despre tehnica de aplicare a extensiilor Tape-on

În primul rând, extensiile Tape-on se aplică doar la salon și doar de către personal specializat. În al doilea rând, este important să știi că ele nu se aplică pe scalp, ci pe păr, care este spălat și uscat în prealabil, foarte aproape de rădăcina firelor. Tehnica este cea de tip sandvici, o metodă unică și inofensivă pentru păr și scalp.

Fixarea extensiilor cu bandă adezivă nu necesită utilizarea unor instrumente speciale, ci se realizează foarte ușor. Având în vedere că ele se pot ține în păr vreme de două luni, este indicat să revii la salon pentru întreținerea lor. Ele trebuie înlocuite atunci când podoaba ta capilară a crescut ori când banda adezivă care le susține s-a deteriorat. După ce părul tău a fost pregătit corespunzător, se va repune banda adezivă, urmând să fie reaplicate aceleași extensii. Procedeul de înlăturare/reaplicare la rădăcină poate fi reluat de aproximativ 5-6 ori, în funcție de îngrijirea pe care le-o oferi.

Prețul extensiilor Tape-on începe de la 1 360 de lei pentru un pachet de 35 cm și ajunge până la 1 720 de lei pentru un pachet de 55 cm. La aceste prețuri se adaugă și manopera – 400 de lei. Banda pentru extensii costă 22 de lei.

Mai jos poți să observi rezultatele incredibile pe care le oferă extensiile Tape-on părului tău. Fotografiile sunt realizate înainte și după aplicarea extensiilor.

extensii tape-on

extensii tape-on

extensii tape-on

extensii tape-on

extensii tape-on

Nu doar starurile de la Hollywood sunt îndrăgostite de efectul fabulos pe care îl oferă extensiile din păr natural, ci și vedetele din România. Delia, Loredana Chivu, Rocsana Marcu și Vica Blochina sunt doar cateva dintre posesoarele unor podoabe capilare de invidiat. Ele adoră volumul pe care îl oferă extensiile Tape-on și își etalează cu mândrie cosițele lungi și bogate.

Transformă-te într-o divă de la Hollywood cu ajutorul extensiilor Tape-on! Visul tău de a avea părul mai lung și mai bogat va deveni realitate peste noapte.

 

Sursa: http://www.divahair.ro/

AM ÎMPLINIT 12 ANI 🎉

Utilizează codul SUN12 când te programezi pentru 12% reducere și automat intri în tombolă

× WhatsApp Disponibil între 10:00 și 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday