EPILARE DEFINITIVA LASER PENTRU PIELEA BRONZATA

Elysion este cel mai eficient sistem de epilare definitivă care utilizează laserul diodă, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului. Produs de compania spaniolă Cocoon, Elysion face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde. Elysion permite epilarea definitiva pentru pielea bronzata!

În timpul tratamentelor sunt utilizate impulsuri scurte de energie livrate la o putere și viteză mare, energia fiind controlată printr-un sistem precis. Frecvența impulsurilor care ajunge până la 3 Hz și împreună cu utilizarea aplicatoarelor speciale pentru zona tratată clasează Elysion în topul celor mai performante aparate de pe piață.

Cum functioneaza Epilarea Definitiva Laser cu Elysion:

Elysion functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi extrem de mari pentru a distruge foliculul, fara a afecta tesutul din jur.
Elysion are o rata de repetitie ridicata si foloseste o energie mare cu impulsuri scurte 10J-10Hz in 20 milisecunde, astfel obtine rezultate imbatabile, depasind celelalte lasere care exista pe piata.
Puterea si rata de repetitie ridicata garanteaza eliminarea a peste 60% din par, inca de la prima sedinta.
​Avantajele Epilarii definitive cu Laser Elysion:

Rezultate vizibile inca de la prima sedinta de Epilare Definitiva Laser Elysion.
Elysion este un tratament ce poate fi folosit pe orice zona a corpului, indiferent de tipul pielii.
Puterea si rata de repetitie ridicata garanteaza eliminarea a peste 60% din par, inca de la prima sedinta
Epilarea definitiva este mai rentabila decat epilarea clasica din punct de vedere al pretului.
Epilarea definitiva este mai sigura si mai igienica decat varianta clasica de epilare, fara riscuri de infectii cauzate de firele de par crescute in piele.