Sari la conținut

Sungate Solarium Studio a implinit 3 ani!

Fie ca vorbim despre frumusetea interioara sau despre cea exterioara: Frumuseatea este intotdeauna un motiv de sarbatoare! Asta s-a intamplat si la aniversarea a 3 ani de Sungate Solarium Studio, acolo unde s-au adunat oameni frumosi, dornici sa sarbatoreasca frumusetea.

Furtuna si vremea capricioasa au mutat cocktail-ul de pe terasa in clubul Player, dar asta nu a tinut departe invitatii, care mai de care, veniti sa ciocneasca un pahar de sampanie si sa zica “La Multi Ani, Sungate Solarium Studio!”

Gazda serii, Andreea Marin, s-a alaturat cu bucurie echipei Sungate, pentru cateva ore. Frumoasa diva nu a ezitat sa urce pe scena pentru a spune cateva cuvinte frumoase despre om, suflet si profesionistii sarbatoriti in acesta seara.

Claudia Pavel, Amna, Nicole Cherry, Annes, Jessica D, Liviu Teodorescu, trupa The Dada, trupa Last Night, matinalul ProFM- DJ GreeG si omul momentului, George Vintila, cu totii au venit alaturi de echipa Sungate si au admirat momentul muzical al serii, atunci cand talentata Alexandra Violin, ambasadoarea Dinner in The Sky in Romania, a urcat pe scena in aplauzele generale, pentru a sustine un recital sublim la vioara.

Marcel Toader si Maria Constantin, alaturi de Florentina Opris, realizatoarea emisiunii “Sport, Dieta si o Vedeta” au venit si ei pentru a face o urare cu stil echipei Sungate Solarium Studio.

Pe langa recitalul Alexandrei Violin, pe scena au urcat si manechinele clubului Player, care au prezentat colectiile Hardcore Fashion.

[masterslider id=”10″]

AM ÎMPLINIT 12 ANI 🎉

Utilizează codul SUN12 când te programezi pentru 12% reducere și automat intri în tombolă

× WhatsApp Disponibil între 10:00 și 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday