Sari la conținut

Care sunt beneficiile și de ce să alegi

Bronzarea Organică de la Sungate Solarium Studio

Ce este mai exact

Bronzarea Organică

Bronzarea organică este un tip de bronzare fără soare care implică aplicarea unei pulberi fine a unei soluții care conține o substanță de pigmentare.

Când soluția este aplicată pe piele, aceasta reacționează cu proteinele din stratul exterior al pielii pentru a produce un efect de bronzare.

Soluția de bronzare pulverizată este de obicei aplicată folosind un pistol de pulverizare sau aerograf și poate fi administrată de un profesionist calificat la un salon sau spa, folosind un produs profesional.

Pe lângă faptul că sunt mai sigure pentru piele, bronzurile organice cu spray sunt și mai bune pentru mediu. Multe produse tradiționale de bronzare fără soare sunt realizate cu substanțe chimice sintetice care pot fi dăunătoare mediului atunci când sunt eliberate în aer sau în apă. Bronzurile organice spray, pe de altă parte, sunt realizate cu ingrediente naturale care sunt biodegradabile și mai puțin dăunătoare pentru mediu.

Este considerată sigură

Bronzarea Organică în salon?

Bronzarea organică din salon prin pulverizare este în general considerată o alternativă sigură la produsele tradiționale de bronzare prin pulverizare ce le găsiți prin supermarket.

Bronzurile spray organice sunt realizate cu ingrediente naturale care sunt mai puțin susceptibile de a provoca iritații sau reacții alergice decât bronzurile spray tradiționale, care pot conține substanțe chimice sintetice.

Cu toate acestea, ca și în cazul oricărui produs care este aplicat pe piele, este posibil să aveți o reacție adversă la un bronz organic spray.

Este întotdeauna o idee bună să comunicați reacțiile alergice sau afecțiunile pielii de care suferiți, personalului de la salon ce urmează să vă facă aplicarea.

Bronzarea organică este sigură pentru femei însărcinate sau persoanelor ce au interdicții pentru expunere la soare.

Ce beneficii aduce 

Bronzarea Organică

Bronzare Organică în București

Preț

Avangarde 23.5 RON
Bronzare organica250 RON
Bronzare organica retuș110 RON
Bronzare organica extra strat50 RON
Abonament 90 minute200 RON
Abonament Nelimitat400 RON

Efectuează o programare rapid

Folosind unul din numerele de telefon afișate

AM ÎMPLINIT 12 ANI 🎉

Utilizează codul SUN12 când te programezi pentru 12% reducere și automat intri în tombolă

× WhatsApp Disponibil între 10:00 și 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday