Sari la conținut

Despre

Sungate Solarium Studio

Salonul tău de

Beauty

Am pornit Sungate Solarium Studio, acum mai bine de 3 ani, din dorinta de a ajuta cele mai frumoase fete sa aiba o piele ciocolatie, chiar si atunci cand vremea nu e de partea lor. De atunci si pana acum, le-am asigurat acestora un bronz perfect, fie cu ajutorul aparatelor Ergoline, de ultima generatie, fie cu ajutorul produselor de bronzare organica. Si nu ne-am oprit aici…

Am fost inspirate de clientele noastre, care ne-au impis, de fiecare data sa ne depasim limitele, motiv pentru care am inceput, rand pe rand, sa completam serviciile pe care le oferim acestora. Am inceput cu servicii de cofor, avand stilisti de prima clasa, si am devenit maestrii intr-ale buclelor si extensiilor din par natural. Putem realiza cele mai frumoase coafuri, atat pentru zi, cat si pentru ocazii speciae, putem monta si intretine extensii din par natural, pentru a scoate in evidenta frumusetea clientelor noastre. Si cum poti avea un look complet, fara un machiaj perfect? Avem cele mai talentate make-up artists care reusesc sa scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale clientelor noastre.

De asemenea, am adaugat si servicii de cosmetica, pornind de la tratamente cosmetice clasice, la cele cu caviar sau diamant, la servicii clasice de epilare. Montam si intretinem gene false, fie ele fir cu fir, 2D sau 3D.

Va incurajam sa ne dati “Like” pe pagina noastra de Facebook, iar acolo le veti cunoaste pe clientele noastre frumoase, si puteti vedea cat de talentata este intr-adevar echipa Sungate Solarium Studio.

Va invitam sa vizitati sectiunea de galerie a siteului, unde o sa va intalniti cu clientele noastre frumoase, si o sa vedeti lucrari de ale noastre de montare si intretinere a extensiilor din par natural, gene false, machiaj si muuulte alte servicii.

0

Servicii principale

0

Clienți ne-au trecut pragul

0

Ani experiență

Efectuează o programare rapid

Folosind unul din numerele de telefon afișate

× WhatsApp Disponibil între 10:00 și 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday