Sari la conținut

Termeni și condiții de utilizare

IMPORTANT! CITIȚI CU ATENȚIE. ACESTA ESTE UN CONTRACT. FOLOSIND ACEST SITE WEB, ACCEPTATI TOATI TERMENII DE UTILIZARE SI CONDITIILE SI ACORDELE CONTINUTE IN ACESTA.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni de utilizare (uneori „Termeni și Condiții de utilizare”). Vă rugăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate.

Sungate Solarium Studio SRL cu datele de indentificare fiscală CUI:30035299 Reg.Com.:J40/3947/2012 cu sediul în Bucuresti, Strada Tudor Vianu nr 5-7 a stabilit acești Termeni de utilizare pentru site-ul web https://sungatesolarium.ro („acest site”). Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați Termenii de utilizare, inclusiv Politicile noastre de confidențialitate. Orice utilizare neautorizată a acestui Site sau a conținutului acestuia este interzisă.

Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești Termeni de utilizare, nu utilizați acest Site.

Sunteți responsabil pentru revizuirea periodică a Termenilor de utilizare. Sungate Solarium Studio SRL poate revizui orice termen de pe acest Site în orice moment, fără notificare. Versiunile actualizate ale Termenilor de utilizare vor apărea pe acest site și intră în vigoare imediat. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord să respectați versiunea curentă a acestor Termeni de utilizare. Dacă sunteți îngrijorat de Termenii de utilizare ai acestui site, vă rugăm să verificați periodic această pagină de pe acest site.

Utilizatorii acestui Site (uneori „dvs.”) nu vor accesa sau utiliza acest Site din teritorii în care conținutul sau utilizarea acestuia sunt ilegale, restricționate sau interzise de lege. Sungate Solarium Studio SRL nu este responsabilă pentru accesul sau utilizarea dvs. de pe un astfel de teritoriu. Prin accesarea acestui site, nu numai că sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare, dar sunteți, de asemenea, de acord să respectați toate legile și reglementările aplicabile (inclusiv legile privind controlul exportului și reexportului) și sunteți de acord că dvs. și singuri sunteți responsabil pentru respectarea oricăror legi locale aplicabile.

Toate vânzările de produse de către Sungate Solarium Studio SRL sunt limitate la utilizarea personală sau profesională a salonului și nu pot fi efectuate, fără aprobarea prealabilă expresă în scris a lui Sungate Solarium Studio SRL, în legătură cu orice revânzare sau altă utilizare comercială. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile la achizițiile normale cu amănuntul.

Sungate Solarium Studio SRL își rezervă dreptul, fără notificare prealabilă, de a limita cantitatea comenzii pentru orice articol și/sau de a refuza serviciul oricărui utilizator din orice motiv, inclusiv limitări ale cantităților de cumpărat, inexactități sau erori în informațiile despre produse sau prețuri sau probleme identificate ca fraudă potențială.

Sungate Solarium Studio SRL își rezervă dreptul de a limita cantitatea de articole achiziționate per persoană, pe gospodărie sau pe comandă, din orice motiv. Aceste restricții se pot aplica comenzilor plasate de același cont, același card de credit și, de asemenea, comenzilor care folosesc aceeași adresă de facturare sau de expediere.

Sungate Solarium Studio SRL își rezervă, de asemenea, dreptul, la discreția noastră, fie de a interzice vânzările, fie de a limita cantitățile de vânzări către dealeri sau revânzători. În sensul acestui Acord, revânzare înseamnă cumpărarea sau intenția de a cumpăra orice articol în scopul angajării într-o vânzare a aceluiași articol cu o terță parte.

Cu excepția cazurilor prevăzute în mod expres în acești Termeni de utilizare, nimic din acești Termeni de utilizare nu va fi interpretat ca conferind vreo licență sau drept, implicit, excludere sau în alt mod, în temeiul dreptului de autor sau al altor drepturi de proprietate intelectuală.

Aveți permisiunea de a descărca temporar o copie a materialelor de pe acest site numai pentru vizionare tranzitorie. Cu excepția cazurilor prevăzute în propoziția precedentă, nu aveți voie să utilizați acest site în niciun scop comercial. Aceasta este acordarea unei licențe limitate, revocabile, nu un transfer de titlu, și în baza acestei licențe nu puteți: (1) modifica sau copia materialele, folosi materialele în orice scop comercial, cu excepția celor prevăzute mai sus, sau pentru orice afișare publică (comercială sau necomercială); (2) încercarea de a decompila sau de a face inginerie inversă a oricărui software conținut pe acest Site; (3) elimina orice drepturi de autor sau alte notații de proprietate din materiale; (4) transfera materialele unei alte persoane; sau (5) „oglindiți” materialele pe orice alt server.

Această licență va înceta automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții și poate fi reziliată de Sungate Solarium Studio SRL în orice moment, la discreția sa. La încetarea vizionarii acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, trebuie să distrugeți orice materiale descărcate în posesia dumneavoastră, fie în format electronic sau tipărit.

Sungate Solarium Studio SRL nu declară și nu garantează că acest Site va fi fără erori, fără viruși sau alte componente dăunătoare sau că defectele vor fi corectate. Sungate Solarium Studio SRL nu garantează și nu declară că informațiile disponibile pe sau prin intermediul acestui Site vor fi corecte, exacte, oportune sau de încredere în alt mod. Sungate Solarium Studio SRL poate aduce îmbunătățiri și/sau modificări caracteristicilor, funcționalității sau conținutului său în orice moment. TOATE INFORMAȚII DE PE SAU DE PE ACEST SITE SUNT FURNIZATE „CA AȚIE”, FĂRĂ NICIO GARANȚIE DE NICIUN FEL.

Acest site poate furniza link-uri sau referințe către alte site-uri web. Sungate Solarium Studio SRL poate să aibă sau nu o relație de afaceri sau de altă natură cu proprietarii sau operatorii acestor site-uri, sau cu aceste site-uri în sine. Sungate Solarium Studio SRL furnizează aceste link-uri sau referințe doar pentru comoditate. Sungate Solarium Studio SRL nu este responsabilă pentru practicile de confidențialitate sau conținutul site-urilor la care se face trimitere sau la care se face referire. În plus, conectarea dvs. către un alt site este pe propriul risc. Părerile și opiniile exprimate în orice link hipertext la care se face referire nu le afirmă sau le reflectă în mod necesar pe cele ale Sungate Solarium Studio SRL sau ale părinților, filialelor și afiliaților săi.

Ca și în cazul acestui site în sine, în niciun caz Sungate Solarium Studio SRL, părinții, filialele și afiliații săi și funcționarii, directorii, angajații, agenții, reprezentanții, furnizorii de informații și licențiatorii respectivi ai acestora nu vor fi răspunzători pentru orice direct, daune indirecte, incidentale, în consecință, speciale, exemplare, punitive sau de altă natură din clicul sau urmărirea oricăror link-uri de pe acest Site, chiar dacă sunteți informat cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

Sungate Solarium Studio SRL intenționează să lase fiecărui vizitator pe acest site decizia de a transmite sau nu informații personale sau de altă natură către Sungate Solarium Studio SRL, în conformitate cu acești Termeni de utilizare și Politicile noastre de confidențialitate. Cu excepția cazului în care se prevede altfel în aceste documente, orice informații, date, materiale sau alte informații pe care le furnizați, transmiteți sau postați pe acest site sau către Sungate Solarium Studio SRL („Informațiile transmise”) vor fi considerate a fi neconfidențiale și neproprietate, cu excepția cazului în care în mod expres convenit într-un scris separat semnat de un ofițer al lui Sungate Solarium Studio SRL. Dacă Sungate Solarium Studio SRL primește informații prin acest site, internet, fax sau poștă, Sungate Solarium Studio SRL le va trata ca și cum ar fi o transmisie autorizată, sub rezerva celor de mai sus și, cu excepția cazului în care se prevede altfel în Politica noastră de confidențialitate, Sungate Solarium Studio SRL își rezervă dreptul de a utiliza și reproduce astfel de informații. informații pentru orice scop.

Vă rugăm să consultați

× WhatsApp Disponibil între 10:00 și 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday