GENE FALSE FIR CU FIR, 2D SI 3D

Genele pot da profunzime privirii si pot desavarsi un machiaj reusit. Poti uita de trucuri de machiaj si de produse cosmetice precum rimelul cu ajutorul extensiilor de gene. Fie ca le alegi pe cele “fir cu fir“, cele 2D sau 3D, efectul este similar, obtinand gene bogate si curbate, care nu necesita alte produse cosmetice.

Acestea se aplica, individual, pe fiecare fir de par, cu ajutorul unui adeziv special rezistent la apa. Procedura dureaza aproximativ 2 ore si nu este deloc dureroasa. Dupa montarea genelor, nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste demachierea, aceasta fiind realizata normal, folosind produse pe baza de apa (nu ulei).  Pana si intretinerea acestora este simpla, fiind realizata de catre un specialist o data pe luna.

SUNGATE SOLARIUM STUDIO ofera o gama variata de gene false si gene fir cu fir, 2D sau 3D, care te pot ajuta sa ai o privire bine conturata, cu un minim de efort. Pentru un look complet, nu ezitati sa profitati de serviciile de make-up oferite de catre specialistii nostrii.