Sari la conținut

Serviciile noastre de

Solar și Bronzare organică

Servicii moderne de

Solar și Vibrosolar

Bronzare organică rapidă în cadrul salonului nostru

Bronzul la solar se realizeaza intr-o maniera diferita de bronzul natural, deoarece timpul de expunere si masurile exacte de UV sunt controlate si proiectate la ambele limite, maxima si minima bronzare, pentru a reduce pericolul de a provoca arsuri.

Celulelor le trebuie 2 – 5 zile pentru a produce pigment, de aceea bronzul nu este vizibil dupa o singura sedinta.

Bronzarea insasi, datorita formarii pigmentului si totodata a pigmentarii mai inchise, protejeaza pielea. Acest lucru este adesea scapat din vedere de catre cei care critica bronzul artificial si nu apreciaza rolul pe care il au razele UVB la solar. Raza UVB este folosita in cazul prevenirii unei boli, sau asociata unui tratament, in boli ca: psoriazis, boala de rinichi, insuficienta renala, in cazul copiilor, rahitism, precum si in cazul celor varstnici, care nu se expun suficient la soare.

Bronzul obtinut la aparatele de bronzare este mai placut si mai sigur decat cel obtinut la soare. Placerea bronzatului la solar este ca permite o expunere completa, un bronz mai uniform si mai auriu comparativ cu o bronzare necontrolata, la soarele natural.

Vibrosolar

Bronzare, Fitness, modelarea corpului si tratarea celulitei concomitent. Solariile, aparatele de bronzat verticale profesionale cu Vibro Trainer asigura in acelasi timp clientilor nostri o bronzare uniforma si modelare corporala.

Acest model unicat, construit sa satisfaca cerintele pietei actuale, ofera mult mai mult decat modelele clasice. Clientii au parte pe langa o bronzare uniforma si de durata si de o „sculptare” a siluetei, scazand in talie si in acelasi timp beneficiaza de cel mai eficient tratament anticelulitic.

Unitatea optionala montata la baza aparatului, care are mai multe functii, produce o miscare ondulatorie de-a lungul corpului, in timpul bronzarii

Bronzul obtinut la aparatele de bronzare este mai placut si mai sigur decat cel obtinut la soare. Placerea bronzatului la solar este ca permite o expunere completa, un bronz mai uniform si mai auriu comparativ cu o bronzare necontrolata, la soarele natural

 

Bronzarea organica permite obtinerea unei culori uniforme, evitand in acelasi timp toate riscurile asociate expunerii la soare, folosind DHA.

Ce este DHA?

Potrivit Academiei Americane de Dermatologie cel mai eficient produs de bronzare fără UV conține DiHydroxyAcetonă sau DHA pe scurt. DHA este un ingredient derivat din trestia de zahăr, care reacționează cu aminoacizii din piele pentru a creea reacția de înnegrire sau bronzul.

Cea mai mare confuzie este că bronzul prin spray-ere este produs de culoarea maronie care este lăsată instantaneu pe piele în momentul spray-erii. DHA –ul este o substanţă chimică incoloră în mixul soluţiei, care interacţionează cu aminoacizii şi celulele moarte ale pielii pentru a produce o schimbare a culorii în maroniu.

Deoarece celulele moarte se exfoliază automat în mod continuu, culoarea produsă de DHA ţine de obicei între 5-7 zile. DHA-ul este un amino-acid din trestia de zahăr care atunci când interacţionează cu proteinele are o reacţie chimică care devine maronie. Astfel, când atinge pielea, proteinele din piele se colorează.

Tranziţia culorii de la un bronz imediat natural la un bronz mai de durată obţinut în urma reacţiei DHA este insesizabilă. După aşteptarea duratei de timp corespunzătoare, imediat ce clientul a făcut duş şi a înlăturat agenţii pentru  bronzarea imediată vor observa un bronz foarte natural fără UV.

O concentraţie ridicată de ingrediente anti-oxidante ajută la repararea ireversibilă a pielii deteriorate. O formulă garantată, cu uscare rapidă, nelipicioasă, care nu se “crapă” şi care nu prezintă riscul dezvoltării culorii portocalii.

Cu întreţinerea corespunzătoare, te poti astepta la un bronz uniform, care durează 5 – 7 zile, şi se înlătură discret şi uniform.

Servicii moderne de

Bronzare organică

Ce spun

Clienții noștri

Ioan client

Salon de înfrumusețare, coafor pe Dorobanți. 5 stele fara ezitare!

Raluca clientă

Servicii super cu oameni de calitate si foarte gentili in orice situatie! Recomand cu incredere! ❣

Alexandra clientă

👏Super multumita, profesionisti

Maria clientă

Foarte relaxant!

Claudiu client

Super atmosfera si staff de nota 10+ 😉👍🏻✌🏻💪🏻

Anca clientă

Congratulations for the talented Cassiana! She does an excellent job!

Daniela clientă

Very friendly staff, always there to help. Very good service. A pleasure to be there!!

  Avangarde 23.5 RON
  Bronzare organica220 RON
  Abonament 90 minute200 RON
  Abonament Nelimitat300 RON

  Efectuează o programare rapid

  Folosind unul din numerele de telefon afișate

  × WhatsApp Disponibil între 10:00 și 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday