Sari la conținut

NOU la Sungate! Cel mai performant aparat de epilare definitiva, acum si pentru pielea bronzata!

Elysion este cel mai eficient sistem de epilare definitivă care utilizează laserul diodă, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului. Produs de compania spaniolă Cocoon, Elysion face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde.

În timpul tratamentelor sunt utilizate impulsuri scurte de energie livrate la o putere și viteză mare, energia fiind controlată printr-un sistem precis. Frecvența impulsurilor care ajunge până la 3 Hz și împreună cu utilizarea aplicatoarelor speciale pentru zona tratată clasează Elysion în topul celor mai performante aparate de pe piață.

Cum funcționează?

Elysion produce o rază laser cu o lungime de undă de 810 nm concentrată pe zona tratată. Raza laser emisă este absorbită de melanină, pigmentul care dă culoare firului de păr, ceea ce determină distrugerea rădăcinii firului de păr, împiedicând astfel posibilitatea de regenerare a foliculului. Elysion conține 4 programe de tratamente, cel mai rapid fiind cel care livrează impulsurile la 400 de milisecunde, cu o putere de 63j/cm2.

În urma acțiunii laserului diodă, pielea nu are deloc de suferit, indiferent cât de sensibilă ar fi zona tratată, fiind exclus riscul de arsuri sau iritații.

După efectuarea ședinței, aproximativ 20- 40% din părul de pe zonă tratată va cădea treptat după 2 săptămâni.

Avantajele tratamentului

Viteza. Aceasta este una dintre marile avantaje ale acestui sistem, din moment ce reușește să livreze impulsurile la o frecvență de 3HZ.
Modul „Pain free”. Aparatul permite efectuarea tratamentele cu minimum de disconfort, făcând procedura agreabilă pentru orice tip de pacienți și zonă a corpului, indiferent de grosimea și densitatea firelor de păr.
Sistem de răcire controlat. Aplicatoarele Primelase încorporează sistemul „crystal freeze”, care reglează temperatura automat și constant, astfel încât procedura de epilare este 100% sigură.
Timp redus de tratament. Sistemul de livrare al impulsurilor de energie se realizează în mod egal pe zona tratată, nefiind necesară suprapunerea impulsurilor, ceea ce determină sesiuni scurte ale ședințelor.

Pregătirea înainte de tratament

Să nu utilizeze cu cel puțin o lună înainte metode de epilare care implică smulgerea firelor de păr (ceară, epilator electric), ci doar lama de râs.

Etapele procedurii

Zonă supusă procedurii va fi curățată și dezinfectată. Dacă zona prezintă nevi pigmentari (alunițe), aceștia vor fi acoperiți cu un creion alb pentru a evita ca lumina să nu fie preluată de melanina din aceste structuri pigmentare.
Se introduc setările în aparat: fototipul pacientului și tipul firului de păr.
În timpul tratamentului, atât terapeutul, cât și pacientul vor purta ochelari de protecție.

Ce se întâmplă după tratament?

După tratamentul cu laser diodă, pot apărea ușoare înroșiri ale pielii sau mici iritații locale, asemeni celor de după epilarea cu ceară, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge până la 72h în cazul zonelor cu păr mai des sau în cazul pielii reactive
În cazul în care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apa termală repetat la interval de o oră pe zona tratată. După epilarea feței, medicul dermatolog recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție.
Sunt interzise în ziua în care s-a efectuat tratamentul dușurile fierbinți pe zona tratată sau saunele
Este interzisă expunerea la soare și utilizarea solarului cel puțin 2 săptămâni de la tratament, pentru evitarea hiperpigmentarii zonei
După prima ședința, firele de păr din zona tratată vor crește ca de obicei, însă după un interval de 10-14 zile, aceste fire de păr, a căror rădăcină intră în regresie, vor cădea singure. Un masaj ușor cu o mănușa exfoliantă poate accelera acest proces. Pe măsura realizării mai multor ședințe de epilare definitivă, se va remarca un ritm mai lent de creștere al firelor de păr, care vor deveni mai subțiri.
Avantajele epilării definitive Elysion

Foliculii de păr sunt distruși în proporție de 70% după primele ședințe

Căldura difuzată în firul de păr ucide folicul, astfel încât niciun alt fir de păr nu va mai crește din foliculii lezați
Poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, axilă, sâni sau zona inghinală)
Elimină foliculită și împiedică creșterea firelor de păr pe sub piele
Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrării unui impuls pe secundă

Frecvența tratamentului și numărul de ședințe necesare

Epilarea definitivă cu laserul diodă se efectuează la un interval de 4 săptămâni și sunt recomandate un minimum de 8 ședințe.

Cât de definitivă este epilarea definitivă?

Epilarea definitivă nu este chiar definitivă. Sunt mulți factori care pot relua creșterea firului de păr cum ar fi schimbările la nivel hormonal. Foliculii piloși sunt extrem de numeroși, iar prin epilare definitivă se distrug numai foliculii aflați în stadiu activ la momentul tratamentului. Câțiva însă, după tratament, rămân inactivi în piele. Ei se pot păstra în acest stadiu pentru toată viața dacă nu apar condiții care să-i stimuleze.

Pentru a ține sub control foliculii și a vă bucură de o piele mătăsoasă timp îndelungat, sunt recomandate ședințe de întreținere efectuate o data pe an.

AM ÎMPLINIT 12 ANI 🎉

Utilizează codul SUN12 când te programezi pentru 12% reducere și automat intri în tombolă

× WhatsApp Disponibil între 10:00 și 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday