Sari la conținut

Secretul pielii mătăsoase: epilarea definitivă! Cea mai sigură procedură, numai la Sungate Solarium Studio!

O piele mătăsoasă şi catifelată este dezideratul oricărei femei, dar adevărul este că eliminarea părului nedorit reprezintă o bătaie de cap pentru majoritatea dintre noi. Ceara şi epilatorul ne provoacă dureri, iar aparatul de ras nu este decât o soluţie pe termen scurt! Din fericire, specialiştii din industria cosmetică sunt mereu atenţi la dorinţele noastre şi au grijă să ne ofere soluţii, chiar înainte ca noi să formulăm problemele.

Epilarea definitivă este întruchiparea unuia dintre cele mai ardente vise ale noastre: să scăpăm de păr pentru totdeauna! Noi îţi recomandăm în rândurile ce urmează cea mai sigură şi mai performantă procedură de acest gen!

Epilarea definitivă cu laser Elysion, o dorinţă transformată în realitate

Vrei să te bucuri de o piele catifelată şi mătăsoasă, netedă precum cea a unui bebeluş, de acum pentru totdeauna? Epilarea definitivă cu laser Elysion, disponibilă în saloanele Sungate Solarium Studio, este răspunsul la dorinţa tuturor femeilor!

 

Da, trebuie să fim recunoscătoare, pentru că nu a fost uşor! Laserul Elysion este rezultatul muncii de cercetare a specialiştilor de la compania spaniolă Cocoon, care au reuşit să producă o aparatură laser de cea mai înaltă performanţă, a cărei acţiune nu mai este însă limitată de fototipul pielii.

Cu ce se deosebeşte epilarea definitivă cu laserul Elysion, de care poți beneficia numai la salonul Sungate Solarium Studio? În primul rând, acest produs revoluţionar are la bază tehnica de fototermoliză selectivă, ceea ce înseamnă că temperaturile extrem de mari obţinute sunt direcţionate în rădăcina firului de păr şi absorbite apoi de melanină, astfel încât pielea nu mai are de suferit.

Nu este însă singurul aspect inovator al aparatului nostru vedetă. Elysion foloseşte o energie cu putere şi viteză extrem de mare, care este livrată prin impulsuri scurte, cu o rată de repetiţie ridicată. Valorile sunt impresionante: frecvenţa impulsurilor este de 3Hz, ceea ce situează Elysion mult în faţa celorlalte lasere de pe piaţă. Dacă nu eşti as în fizică, este suficient să ştii că prin intermediul acestui produs vei scăpa de peste 60% din păr, încă de la prima şedinţă!

Avantajele epilării definitive cu laser Elysion

Acum, că am aflat cum funcţionează laserul Elysion, să îţi explicăm şi de ce este recomandat să apelezi la el. Dacă promisiunea pielii fine şi mătăsoase pentru totdeauna nu te-a convins, argumentele de mai jos vor avea această putere!

Epilarea definitivă reprezintă un pas înainte în industria frumuseţii, scăpându-te de chinul de a-ţi îndepărta mereu părul şi de eternele dileme legate de eficienţa procedurilor clasice. În plus, folosirea laserului este mai sigură şi mai igienică şi te scapă de coşmarul firelor crescute sub piele, care ne-au compromis de atâtea ori aspectul fizic impecabil.

Mai departe, tehnologia revoluţionară a laserului Elysion promite rezultate vizibile încă de la prima şedinţă. Nu vei pleca de la salon fără niciun fir de păr, deoarece este anatomic imposibil, foliculul având stadii diferite de creştere. Cu toate acestea, procentul de 60% este mai mult decât mulţumitor, garantând că vei avea nevoie de mai puţine şedinţe decât în cazul epilării cu laser clasice.
Utilizând tehnica de fototermoliză selectivă, epilarea definitivă cu laser Elysion, de care te poți bucura doar la Sungate Solarium Studio, este şi o variantă sigură pentru pielea ta. Disconfortul resimţit va fi minim, iar riscul de arsuri şi hiperpigmentare este inexistent.

Se ştie că femeile adoră pielea arămie şi că relaţia noastră cu soarele este una specială. Chiar dacă marea şi plaja par visuri de mult apuse, iar puţine dintre noi îşi permit un concediu fulger la tropice, nu putem nega că am fost cucerite de ideea că laserul Elysion poate fi utilizat şi pe pielea bronzată, o inovaţie faţă de sistemul clasic. De acum încolo, aventura noastră cu soarele nu mai este interzisă înainte de epilarea definitivă.

Nu putem trece cu vederea factorul financiar. Renunţă la ideea preconcepută că epilarea definitivă cu laser este scumpă! În schimb, ține cont de faptul că rezultatele sale sunt permanente şi că nu va trebui să scoţi mereu bani din buzunar ca să scapi de povara părului nedorit.

Sungate te aşteaptă să faci primul pas spre o piele mereu mătăsoasă cu ajutorul laserului Elysion. Scapă de problema pilozităţii alegând o epilare completă, pentru tot corpul, la preţul de 1 900 de lei, sau tratează individual fiecare zonă în parte. Tariful variază între 110 lei (valabil pentru mustaţă, bărbie, pomeţi, interfesier sau perciuni) şi 800 de lei (picioare integral). Consultă galeria completă a preţurilor pe sungatesolarium.ro!

 

Ce argument mai bun decât recomandările vedetelor ai pentru a apela la un serviciu? Personalităţi precum Andreea Marin, Vica Blochina şi Diana Munteanu, ex Niculescu, nu s-au sfiit să declare că pielea lor frumoasă este datorată epilării definitive cu Elysion! Avem şi dovezi!

Dacă eşti şi tu tentată de miracolul pielii catifelate, lipsite de orice fir supărător de păr, accesează oferta salonului Sungate Solarium Studio sau fă o vizită specialiştilor săi la adresa Str. Tudor Vianu 5-7 (lângă cafeneaua Pascucci).

Tu ce părere ai? Eşti tentată să încerci noua minune a tehnologiei, epilarea definitivă cu laser Elysion la Sungate Solarium Studio?

AM ÎMPLINIT 12 ANI 🎉

Utilizează codul SUN12 când te programezi pentru 12% reducere și automat intri în tombolă

× WhatsApp Disponibil între 10:00 și 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday